scandal

Rozafa Sea Food

Detaje te projektit

SHËRBIME MARKETINGU

Data: Janar 2012 – Në vijim

Klienti: Rozafa Sea Food

Pershkrimi i projektit

Përshkrimi: Ofrimi i shërbimeve dhe produkteve të marketingut me qëllim promovimin e brandit
Shërbimet & Produktet: Dizenjime, Sinjalistika të brendëshme, Brandime të Pikave të Shtijes, Reklama të Jashtme, Dizenjim i paketimeve