scandal

QTU

Detaje te projektit

EVENTE

Data: Shtator 2009 – Dhjetor 2011

Klienti: Qendra Tregtare Univers – QTU

Pershkrimi i projektit

Ofrimi i shërbimeve dhe produkteve të ndryshme marketingu me qëllim rritjen e popullaritetit të këtij destinacioni.
Shërbimet & Produktet: Krijim dhe implementim evente & dekore, Fushata Outdoor, Promocione, Materiale Print