scandal

Municipality of Tirana

Detaje te projektit

EUROZONE ARENA 2012

Data: 5 Qershor- 5 korrik 2012

Klienti: Municipality of Tirana

Pershkrimi i projektit

Krijimi i një zone sportive për të ndjekur ndeshjet e kampionatit Europian të futbollit ku mund të konsumohej gjithashtu edhe ushqim i shpejt, për t’u argëtuar në prani të miqve dhe tifozerisë
Shërbimet & Produktet: Ideimi dhe organizimi i eventi