scandal

Konrad Adenauer Stiftung

Detaje te projektit

BOTIM LIBRI
Data: Janar – Shtator 2011
Klienti: Konrad Adenauer Stiftung

Pershkrimi i projektit

Korrektim, faqosje dhe printim i librave të përdorur nëpër seminare të ndryshme.
Shërbimet & Produktet: Korrektim Libri, Faqosje Libri, Printim Libri