scandal

CAT

Detaje te projektit

IDEIMI DHE REALIZIMI I EVENTIT TË HAPUR PROMOVUES

Data: Maj – Qershor 2012

Klienti: TEKNOXGROUP ALBANIA

Pershkrimi i projektit

Ky projekt përfshin organizimin e një dite të hapur me klientët aktual dhe potencial të CAT, pranë ambienteve e reja të kompanisë si edhe paisjet e reja që ata tregëtojnë.
Shërbimet & Produktet: Krijimi dhe organizimi i eventi “Open House” si edhe realizimi i sinjalistikës rrugore