scandal

British Council Albania

Detaje te projektit

MIRËMBAJTJA E IMAZHIT
Data: Mars 2011 – Në vjim
Klienti: British Council Albania

Pershkrimi i projektit

Bashkëpunimi me këtë klient është i gjerë në gamën e shërbimeve të ofruara. Organizimin e koncerteve, krijimin e imazheve për koncerte, galeri, ekspozita etj. Printimi i të gjitha materialeve si edhe ndërtimi i strategjive dhe implementimi i tyre në fushata online për mësimin e gjuhës angleze FALAS nëpërmjet rrjeteve sociale
Shërbimet & Produktet: Organizim eventesh, Dizenjimin e të gjitha fushatave, Materiale Print, Produkte Promocionale, Fushata outdoor, Monitorime, Fushatë Online