scandal

Avon

Detaje te projektit

EVENTE PROMOCIONALE

Data: Maj – Qershor 2013

Klienti: Avon

Pershkrimi i projektit

Kemi punuar me krijimin e një eventi i cili kishte për qëllim rekrutimin për stafin e AVON. Gjithashtu, me ndihmën e artistëve të grimit arritëm promovimin e gjerë dhe me detaje të produkteve për gjithë të interesuarit, duke u ofruar grim falas. Eventet u zhvilluan në disa qytete të Shqipërsië.
Shërbimet & Produktet: Organizim Eventi, Media Buying