scandal

AMCDSA

Detaje te projektit

DITA E VERËS 2013
Data: Mars – Tetor 2013
Klienti: AMC


Pershkrimi i projektit

Konceptimi dhe implementimi i promocionit interaktiv me rastin e Ditës së Verës 2013 në 6 vendndodhje të ndryshme. Një grup artistësh argëtuan të pranishmit në dyqanet e AMC-së si edhe në tendat e ngritura për këtë promocion. Karikaturist të ndryshëm bënë portrete interesante për të pranishmit, kllounët argëtonin fëmijët, pikturuesit e fytyrës krijonin personazhet më të dashura të fëmijëve në fytyrat e tyre. Artistë të tjerë argëtonin njerëzit me performancat e tyre.
Shërbimet & Produktet: Promocion