scandal

AADF

Detaje te projektit

FESTIVALI I DRITAVE – KORÇË

Data: Dhjetor 2012

Klienti: AADF

Pershkrimi i projektit

Ne krijuam dhe organizuam “Festivalin e Dritave” në formën e një panairi të fundvitit në Pedonalen e qytetit të Korçës. Dekori i përzgjedhur me kujdes kombinoi natyrën e qytetit me shtëpizat e drurit. Në këtë formë panairi u tregtuan produkte me tematikë festat e fundvitit. Gjithashtu, grupe dhe artistë nga i gjithë vendi performuan përgjatë këtij eventi.
Shërbimet & Produktet: Krijimi i ambjenteve për zhvillimin e panairit, Dekorimi i Pedonales